متن کامل خبر


 
انعقاد تفاهم نامه همكاري ميان دانشگاه تربيت مدرس و دانشگاه فناوري شيمي پكن

خلاصه خبر: هياتي از دانشگاه فناوری شیمی پکن، بيستم آذرماه ضمن ديدار و گفتگو با رييس و مسئولان دانشگاه، تفاهم نامه همكاري با دانشگاه امضا كردند.

هياتي از دانشگاه فناوری شیمی پکن، بيستم آذرماه ضمن ديدار و گفتگو با رييس و مسئولان دانشگاه، تفاهم نامه همكاري با دانشگاه امضا كردند.
در ابتدای نشست، پس از خير مقدم دکتر خاجی مدير دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه به هیأت دانشگاهی چینی، دکتر احمدی رييس دانشگاه به معرفي كوتاهي از تاريخچه و اهداف دانشگاه پرداخت.
وي همچنین با اشاره به برگزاری دوره های مشترک، سمینار، و تبادل دانشجو با دانشگاه فناوري شيمي پكن (BUCT) و همکاری های ایران و چین در کلیه سطوح و حوزه ها، ابراز امیدواری كرد: با توجه به پتانسیل های چشمگیر دانشگاه تربیت مدرس به طور کلی و دانشکده مهندسی شیمی به طور خاص، چشم انداز روشنی از همکاری دو طرفه با BUCT وجود داشته باشد تا هر دو طرف از فرصت های پیش رو بهره گیرند. همچنین، با توجه به آنکه دانشگاه تربیت مدرس به¬عنوان هماهنگ¬کننده (Focal Point) ملی درخصوص ارتباطات دانشگاهی ایران و چین مطرح شده است، این فرصت بسیار ممتازی را برای ارتقاء همکاری ها فراهم خواهد آورد.
در ادامه، رئیس دانشگاه فناوري شيمي پكن (Beijing University of Chemical Technology) ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران که اولین تجربه مسئولین این دانشگاه می باشد، از نگرش مثبت و دیدگاه دکتر احمدی در خصوص چشم انداز همکاری دو دانشگاه استقبال نموده و سپس به معرفی هیأت چینی حاضر در نشست پرداخت.
همچنین، هیأت چینی کلیپی از دانشگاه BUCT به نمایش گذاشتند که فضاهای ساختاری و کالبدی و امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی تحقیقاتی اين دانشگاه را به تصویر کشیده تا تصویر روشنی از دانشگاه خود برای همتای ایرانی ارائه نمایند .
رئیس دانشگاه فناوري شيمي پكن ضمن تأکید بر نوآوری، تحقیق، خلاقیت در فعالیت های آموزشی و تحقیقاتی و همچنین ترغیب محققین و دانشجویان به همکاری گسترده، هم در عرصه ملی و هم بین المللی به ¬ویژه با ایران اظهار امیدواری کرد که با توجه به نقش هماهنگ¬کننده ملی دانشگاه تربیت مدرس، ارتباطات گسترده ای در این زمینه با دانشگاه داشته باشند.

انعقاد تفاهم نامه

در ادامه دکتر احمدی، اظهار داشت: در این جلسه، مقدمه¬ای کلّی و عمومی ارائه شد تا هر دو طرف شناخت ابتدایی از یکدیگر پیدا کنند، لذا برای عملیاتی نمودن موضوع همکاری، تعامل بیشتر گروه ¬های علمی لازم است تا با ارتباطات بیشتر همکاری علمی تعمیق گردد.
گفتني است، در پایان نشست و قبل از بازدید آزمایشگاهی، طرفین تفاهم نامه های پیشنهادی را بررسی و امضا كردند.
همچنین، با توجه به برنامه بازدید هیأت چینی از آزمایشگاههای دانشکده مهندسی شیمی، سایر اعضای حاضر از طرف دانشگاه تربیت مدرس در طول بازدید نکاتی را در خصوص نحوه تعاملات دانشگاهی مطرح نمودند.


30 آذر 1395 / تعداد نمایش : 3124